BabyBjörn

BabyBjörn utvecklar och säljer produkter för barn upp till 3 år. Exempelvis bärselar, babysitter, resesäng, vagga, pottor, matstol och köksprodukter.  BabyBjörn är ett internationellt varumärke och produkterna säljs via återförsäljare i över 50 länder världen runt.

Capos uppdrag för Babybjörn innefattar:

"Capo har varit en bra och lyhörd partner för implementeringen av vårt PIM-system som vi ser kommer att ge stor nytta i organisationen framöver."
 
- Krister Lann, IT-chef Babybjörn

PIM-system för full kontroll över produktsortimentet

 

PIM-systemet är "the single source of truth" när det gäller all produktionformation hos Babybjörn. Utmaningarna hos Babybjörn ligger till stor del i mängden språk och att återförsäljarkanalerna internationellt har väldigt skiftande önskemål om formatet på produktinformationen.

Produkterna berikas med tex texter, bilder, specifikationer, översättningar och manualer i PIM-systemet. Där kan Babybjörn också definiera mallar för hur produktdata ska transformeras till varje återförsäljarkanal. På så vis kan Babybjörn förse 100-tals återförsäljare med ny och uppdaterad produktinformation precis som de vill ha den på ett tidseffektivt och säkert sätt.

PIM-system hos Capo – inRiver intregreras med kundens affärssystem.

Integration affärssystem

PIM-systemet är integrerat med affärssystemet Dynamics AX. Grundläggande produktdata återanvänds från affärssystemet och ändringar där återspeglas alltid direkt i PIM-systemet, utan behov av synkroniseringsjobb. I affärsystemet kan också en vy med fullståndig produktinformation från PIM visas, utan att användaren behöver lämna affärsystemet. Det hjälper tex kundservice att snabbt svara på frågor om produkter. Integrationerna bygger på en standardconnector till Dynamics AX.

Vad kan vi göra för er?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Joakim Lorentzon

0708 - 37 54 35

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

* obligatorisk