EM Home Interiör kund hos Capo. Webbsajt, E-handel, PIM-lösning, Integration affärsystem och trycksakslösning.

EM Home Interiör

EM Home Interiör är en möbelkedja som erbjuder ett stort utbud av soffor, matgrupper, sköna sängar och andra inredningsdetaljer. Det finns cirka 40 EM-butiker runt om i Sverige som tillsammans omsätter cirka 1 miljard och sysselsätter runt 600 personer.

"När vi tog steget att satsa på e-handel valde vi att fortsätta arbeta med Capo som webbyrå eftersom de har precis den kompetens som vi efterfrågar. Tillsammans har vi kunnat säkerställa att den nya e-handeln uppfyller de mål vi tog med oss in i projektet."
 
- Thommy Grape, EM Home Interior

 

Capo har tagit fram en modern digital design för EM.

I lösningen har EM flexibla kampanjmöjligheter. Bland annat hanteras generella kedjekampanjer, onlinespecifika kampanjer och rabattkoder i lösningen. Det finns gott om guider, tips och inspiration som är tätt kopplat till köp av produkterna.

Kunden hittar lätt med smidiga sökfilter för varje produktkategori. Inom soffor finns tex valmöjligheter som form på soffan, antal sittplatser, klädseltyp, längd och prisklass. 100-tals valmöjligheter för varje möbel kan hanteras på ett användarvänligt sätt. Exakta priser för alla tänkbara kombinationer som kunden önskar. I lösningen finns inbyggd 3D visualisering av en möbel i alla valbara tyger.

När kunden handlar online sker lagerkontroll, köp, betalning och leverans direkt mot någon av EMs över 30 butiker. Kundens postnummer avgör vilken. Capo har utvecklat anpassad e-handelslogik och integration för detta.

Med en trycksakslösning från Capo har EM automatiserat in produktion av katalog och andra trycksaker. Produktinformation och bilder som används online används återanvänds även i trycksaker.

Integration affärssystem

Capo har utvecklat integration till affärsystemet Pyramid för bland annat lagersaldon, priser, kampanjer, betalning, order och orderstatus.

Vad kan vi göra för er?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Joakim Lorentzon

0708 - 37 54 35

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

* obligatorisk